Joan Riera Grivé

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses

Col·legiat núm. 15.636

Francesca Godoy Pelaez

Llicenciat en Dret

Col·legiada núm. 715

 

Gestora Administrativa

Col·legiada núm. 3.041

Després de diplomar-me en Ciències Empresarials, vaig decidir ampliar els meus coneixements en l’àmbit del món empresarial. Vaig continuar els meus estudis en Administració i Direcció d’Empreses i em vaig especialitzar en la branca de Comptabilitat i finances.

 

Una vegada llicenciat, vaig tenir l’oportunitat de començar a treballar en empreses de sectors tan diversos com el tèxtil o l’alimentació. Aquest fet em va permetre conèixer els departaments comercial i financer i vaig veure clar que volia treballar en el món de la comptabilitat, fiscalitat i en la gestió empresarial.

 

Des de fa tretze anys, la meva experiència professional ha sigut en l’àmbit de l’assessorament comptable i fiscal, gestionant carteres d’empreses de diversos sectors.

 

La formació contínua és una prioritat per al meu desenvolupament professional i per això segueixo assistint a cursos de formació i al mateix temps col·laboro amb algunes entitats per oferir formació en l’àmbit de la comptabilitat, fiscalitat i les finances.

 

La inquietud d’oferir sempre el millor servei m’ha conduït a unir esforços amb una altra professional, Francesca Godoy. Estem convençuts que junts podrem oferir un assessorament més integral a les empreses i un servei més proper.

 

Em vaig llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona l’any 1993 i vaig obtenir el títol de Gestora Administrativa el 2006.

 

La meva trajectòria professional va començar el setembre de l’any 1993 al capdavant del departament de laboral en una gestoria administrava de Manlleu. Allà vaig gestionar totes les tasques relacionades en matèria laboral i seguretat social, així com també qualsevol intervenció jurídica relacionada amb les empreses a les quals oferíem el servei laboral.

 

Posteriorment vaig tenir l’oportunitat de treballar en una altra assessoria administrativa en l’àmbit laboral i portar a terme les mateixes tasques.

 

Per inquietuds professionals vaig decidir obtenir el títol de Gestora Administrativa i el setembre del 2007 vaig decidir començar el meu propi projecte empresarial. .

 

L’assessorament laboral en el sector de la gestió administrativa i les actuacions en l’àmbit jurídic són les principals activitats que porto a terme. Amb tot, la inquietud d’oferir sempre el millor servei m’ha conduït a unir esforços amb un altre professional, Joan Riera. Estem convençuts que junts podrem oferir un assessorament més integral a les empreses i un servei més proper.

 

COMPTES CLARS

c. Horta d'en Font, 1. 1-2a

08560 Manlleu

(Barcelona)

659 517 933

93 851 58 35

Joan Riera Grivé

Col·legiat núm. 15.636

Francesca Godoy Pelaez

Col·legiada en advocacia núm. 715

Col·legiada administrativa núm. 3.041